Kilpailujuliste

Satakunta Tourin säännöt 2018-2019

Satakunta Tour keilataan ennakolta sovittujen erikoiskilpailujen yhteydessä Satakunnan keilahalleissa (Eura, Eurajoki, Pori ja Rauma).

Osallistumisoikeus on kaikilla rekisteröidyillä keilaseuroilla. Joukkueen muodostaa seura. Seuran osallistuessa useammalla joukkueella on joukkueiden pelaajat nimettävä yhtä joukkuetta lukuun ottamatta ennen ensimmäistä kierrosta. Nimetyt pelaajat eivät voi keilata seuran muissa joukkueissa.

Joukkueen tulokseksi huomioidaan kunkin osakilpailun aikana seuran tai nimetyn joukkueen neljän parhaan keilaajan erikoiskilpailu tulos tasoituksin. Kilpailussa on rajaton mahdollisuus parantaa tulosta.

Tasoitukset 205-155/80 %.

Jokaisesta osakilpailusta jaetaan pisteet niin että paras joukkue saa niin monta pistettä kun on osallistuvia joukkueita ja viimeiseksi sijoittunut joukkue saa yhden pisteen. Kauden viimeisessä osakilpailussa jaetaan tupla pisteet.

Seuran ilmoittautumismaksu on 25 € / joukkue, joka tulee suoritta omaan keilahalliin. Kierrosmaksuna kerätään 25€ / joukkue osakilpailun kilpailumaksuista (= joukkueen yhden keilaajan kilpailumaksu). Seuran keskeyttämismaksu on 25 €. Keskeyttämismaksua ei peritä joukkueelta, mikäli kaksi joukkueen jäsentä on suorittanut osakilpailun kussakin hallissa.

Finaaliin selviää kuusi eniten pisteitä kerännyt joukkuetta ja finaali on maksuton. Kiertueen 6 parasta joukkuetta palkitaan.

Palkinnot: 1. 500 €, 2. 350 €, 3. 250 €, 4. 200 €, 5. 100 €, 6. 70 €

Kilpailun järjestäjä Satakunnan keilailuliitot ja keilahallit

Kilpailun johtajana osakilpailuissa toimii kyseisten kilpailujen kilpailunjohtajat.

Finaalissa järjestävä keilailuliito nimeää erikseen kilpailunjohtajan.

Tourin kilpailunjohtajana toimii Simo Niemelä.