HUOM!!! Uber G2 ja Roll On pelaavat keskenäisen ottelun vasta 20.11. Näin ollen jatkosarjan ottelut päivitetään 20.11. illalla, kun peli on ohi.

KEILACUP

Keilacup on 3 henkilön joukkuekilpailu, joka pelataan alkusarjojen määräämissä lohkopeleissä. Joukkueen ilmoittautumismaksu on 60€, joka menee lyhentämättömänä palkintorahoihin. Kilpailun pelit alkavat 10.9.2018. Joukkueilla on 2 viikkoa aikaa pelata vastakkain. Poikkeuksellisissa tapauksissa voi asiasta sopia kilpailujohtajan kanssa. Mikäli peliä ei pelata, molemmat joukkueet saavat kyseiseltä kierrokselta 0 pistettä.

Peli-idea:

Kaksi joukkuetta pelaavat vastakkain 6 sarjan kilpailun, paikallisen erikoiskilpailun yhteydessä. Joukkueen pelaajat maksavat ennen ottelua erikoiskilpailun maksun, mutta erillistä pelimaksua joukkueiden välisestä pelistä ei veloiteta. Erikoiskilpailun aikana joukkueen pelaajat pelaavat joka toisen sarjan mies – miestä vastaan pelin (pöytäkirjan osoittamalla tavalla) ja joka toinen sarja pelataan yhden (1) sarjan joukkuetuloksella toisen joukkueen tulosta vasten. Voitetuista peleistä joukkueet keräävät raskaita pisteitä. Mies vs. mies pelistä saa yhden (1) raskaan pisteen, ja voitetusta joukkuetuloksesta saa neljä (4) pistettä. Yhdestä, joukkueen välisestä kilpailusta, voi maksimissaan saada 21p. Lohkon joukkueet pelaavat kerran toisiaan vastaan.

Säännöt:

Joukkue voi antaa itselleen omanlaisensa nimen. Joukkuetta saa edustaa eri keilailuseuran jäsenet. Keilailija saa edustaa kauden aikana vain yhtä joukkuetta. Lohkojaot tehdään arpomalla. Joukkue, jonka nimi on ensimmäisenä pelikaavion määräämässä ottelussa, on kotijoukkue. Kotijoukkueen kotihallissa pelataan ottelut. Kotijoukkue on vastuussa pelin järjestämisestä vastustajan kanssa. Ennen kilpailun alkua, molemmat joukkueet nimeävät omat pelaajansa pöytäkirjaan pelijärjestyksiä varten. Kotijoukkue laittaa ensimmäisenä pelaajansa omaan järjestykseen.
Joukkueiden johtajien vastuulla on tarkistaa jokaisen oman pelaajan keskiarvot ennen pelien alkua. Tasoitukset määräytyvät taulukon 205-155/80% mukaisesti.

Otteluiden pelit pelataan tasoituksien mukaan, mutta niitä ei erikseen laiteta kilpailun aikana tulostaululle. Mikäli henkilökohtaiset pelit päättyvät tasan, tulee piste pelaajalle, jolla on pienempi tasoitus. Jos tasoitus on sama, molemmat saavat 0,5p. Pöytäkirjaan voi pelin aikana laittaa aluksi vain oman joukkueen tulokset, ja pelien päätyttyä tarkistaa vastustajan tulokset. Otteluiden päätyttyä joukkueiden johtajien vastuulla on ilmoittaa pelin tulokset kilpailun johtajalle.

Pelikierrokset:

Vaihe 1. Joukkueet on jaettu kahteen eri lohkoon. Alkukierroksen aikana jokainen kohtaa vastustajan kerran määrätyssä pelihallissa. Huilikierroksen aikana ei ole peliä. 19.11.2018 selviytyy molempien lohkojen 4 parasta jatkoon. Mikäli kaksi joukkuetta on tasapisteissä lohkon päätyttyä, niin joukkue, joka keskinäisessä ottelussa on voittanut sijoittuu sarjataulukossa korkeammalle. Jos keskinäinen ottelun raskaat pisteet ovat tasan, tasoituksellinen yhteistulos ratkaisee sijoituksen. Jos tasoituksellinen tulos tasan, puhdas tulos ratkaisee tilanteen.

Vaihe 2. Lohko A paras joukkue kohtaa lohko B:n neljäksi sijoittuneen. Lohko B:n paras kohtaa niin ikään lohko A:n neljänneksi sijoittuneen. Lohko A 2 vs. Lohko B 3. ja Lohko B 2. vs lohko A 3. Joukkueet pelaavat yhden pelin toista joukkuetta vastaan. Voittaja selviytyy jatkoon ja hävinnyt putoaa. Sijat 5-8 ratkeaa Vaihe 2 pelien mukaan. (Raskaat pisteet, kokonaistulos)

Vaihe 3. Kun 4 joukkuetta jatkaa, parhaimmalla sijoituksella (alkusarjan pisteiden mukaan) ollut joukkue kohtaa huonoimmalla sijoituksella olleen joukkueen. 2 ja 3 on vastakkain. Voittajat Finaaliin ja hävinneet Pronssiotteluun.

Vaihe 4. Finaalissa ja Pronssiottelussa voittoon vaaditaan 1 peli.

HUOM! Vaihe 3 eteenpäin joukkueen kokoonpano pitää muodostuu aiemmin, sillä kaudella pelanneista keilailijoista.

Palkinnot:

1. 200€

2. 160€

3. 120€

4. 80€

5. 60€

6. 40€

7-10. 0€

Satakunnan alueella kilpailun johtajana toimii:

Ilkka Nenonen
ilkka.nenonen@bowling4you.fi

Joukkueiden johtajat ja yhteystiedot

Tulostettavat pöytäkirjat:
Kotijoukkue
Vierasjoukkue

Tasoitustaulukko

Pelikierrokset

Alkusarjan tulokset

Jatkosarja 19.11. - 2.12.

4 parasta 3.12. - 23.12.
Pelihallina Eurajoki & Eura

Finaali & Pronssiottelu 31.1. - 13.1.
Pronssiottelu Rauma
Finaali Pori